Oldtimer specialist Classic Car Taxatie

Oldtimer Nederland: klassiekers, oldtimers en classic cars

OLDTIMER TAXEREN

Waarom uw oldtimer laten taxeren?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw oldtimer zou willen laten taxeren.

Een van de meest voorkomende redenen is dat u een taxatie nodig heeft om een WA-beperkt-casco of WA-casco (All Risk) oldtimerverzekering af te sluiten. Tijdens de geldigheid van het taxatierapport (dit is meestal 3 jaar), keert de verzekeringsmaatschappij bij diefstal of total-loss de getaxeerde waarde uit. Dit gebeurt obv artikel 7:960 BW (een vervanger van het oude artikel 275 wvk). Strekking van dit artikel is dat als u uw voertuig vooraf heeft laten taxeren, u er zeker van kunt zijn dat u de getaxeerde waarde ook daadwerkelijk wordt uitgekeerd.

Een andere redenen om uw oldimer te laten taxeren kan zijn ivm met de aan- of verkoop van een voertuig. Zo weet de koper of verkoper of de prijs in overeenstemming is met het aangebodene en welke gebreken er eventueel zijn.

Lijst van oldtimer taxateurs

Neem vrijblijvend contact op met een van onderstaande oldtimer taxateurs en informeer naar de mogelijkheden en kosten voor de door u gewenste taxatie. Vaak hoeft u niet eens langs te gaan, maar kan de taxateur bij u aan huis taxeren!

› Dommershuizen Oldtimer Taxaties
› Euroexpertise
› Vitex Druten
› Rovin Expertise Taxatie
› Verstrate Taxaties
› Classic Car Taxatie
› Alewijn Taxaties
› Autoconoom Taxatiebureau
› Expertise Bureau Loenen