Oldtimer specialist Autoconoom Taxatiebureau

Oldtimer Nederland: klassiekers, oldtimers en classic cars

   Advertenties

Uitgebreid zoeken
Advertentie plaatsen
Home > Shop > Autokaarten & reisgidsen

• Boeken Nederlands • Autokaarten & reisgidsen
• Boeken Engels • Navigatieapparatuur
• DVD's • Tijdschriften


Autokaarten & reisgidsen
Auto Toertochten / 7
Auto Toertochten / 7
Tom Boudewijns

Auto Toertochten (deel 7)
Het zevende boek uit de Toertochtenreeks. Bijna alle toertochten in dit boek lopen rond en hebben drie aanvangsplaatsen. U kunt de rondrittochten op elke willekeurige plaats beginnen, want u komt immers altijd weer op uw beginpunt terug. U toert over dijkwegen, langs beekjes met draaiende asfaltslingers, door bosgebieden en beklimt hoge heuvels. U maakt kennis met eeuwenoude burchten, indrukwekkende abdijen en bekijkt mooie natuurgebieden. Schilderachtige dorpen met vakwerkhuizen en romantische stadjes gaat u uiteraard ook bezoeken. De tochten hebben een lengte tussen de 160 en 235 km. Door het vermelden van afstanden en afslagen, voert de routewijze u zonder moeite door de wondere wereld van Nederland, België en een stukje Duitsland. Eerst even op het betreffende kaartje kijken en vervolgens de route rijden. De uitgebreide verhalen van de betreffende streek geven u ook praktische en cultuurhistorische informatie. Natuurlijk is er ook aan: hoogtepunten, inwendige mens en verblijfsmogelijkheden gedacht. Blijven er na dit alles nog vragen over, de VVV staat u graag te woord. Plant u maar in voor enkele duizenden plezierkilometers.

Frankrijk logeren langs de Autoroute
Frankrijk logeren langs de Autoroute
Jock van Vliet

Frankrijk logeren langs de Autoroute
Weg van de snelweg in de bijzonderste Franse logeeradressen! Bij 'Logeren langs de autoroute' denkt u waarschijnlijk aan die grote ketens langs de snelweg. Dertien in een dozijn dus. Daar gaat deze gids beslist niet over! Wij bieden u de aantrekkelijkste hotels en chambres d'hôtes (Bed & Breakfast) vlak bij de Franse autoroutes. Méér dan 200 bijzondere logeeradressen waar u zich onmiddellijk thuis zult voelen en heerlijk kunt ontspannen na een vermoeiende reis. Zoals in al onze gidsen zijn gastvrijheid, authenticiteit, de schoonheid van de situering en de uniciteit van de huizen de pijlers waar de selectie op rust. Elk adres is overzichtelijk gerangschikt per autoroute, voorzien van een kleurenfoto en een persoonlijke beschrijving.

Het beste boek voor de weg
Het beste boek voor de weg
-

Het beste boek voor de weg
Het beste boek voor de weg loodst u veilig door Nederland en de rest van Europa. Dankzij gedetailleerde kaarten met handige overbruggingsflappen bereikt u moeiteloos de plaats van bestemming! In dit boek zijn bovendien 36 toeristische autoroutes opgenomen, die zeer de moeite waard zijn. Ook kunt u lezen wat u moet doen als u pech onderweg krijgt, u krijgt tips voor zuinig rijden, eerste hulp bij ongelukken, Nederlandse en buitenlandse verkeersborden en nog veel meer.

Auto Toertochten / 6
Auto Toertochten / 6
Tom Boudewijns

Auto Toertochten 6
Een zesde boek uit de 'Toertochtenreeks', waarin tien autotoertochten met een lengte tussen de 170 en 220 km en tweehonderd gemarkeerde fietsroutes door verschillende delen van Nederland, een klein gedeelte van Duitsland en Belgie aan de orde komen, ook te rijden met het GPS Navigatiesysteem. Er kan op drie punten gestart worden aangezien de tochten rondlopen. De tochten voeren vaak over kleine verharde binnendoorwegen, dijken en door bosgebieden. Er worden bezienswaardigheden, musea, hotels, campings, VVV's, internetsites enz. aangegeven. In kolommen de aansluitingen op de fietsroutes, de tellerstanden en onderlinge km-afstanden enz. Aan verhalen over de desbetreffende streek en ook aan praktische en cultuurhistorische informatie is voldoende aandacht besteed.

Goedkope Hotels Frankrijk / 2004-2005
Goedkope Hotels Frankrijk / 2004-2005
-

Goedkope Hotels Frankrijk 2004-2005
Deze op een Franse gids gebaseerde hotelgids geeft een uitgebreide keuze aan goedkope en toch comfortabele hotels door heel Frankrijk. Het streven is voor twee personen onder de Euro 60 te blijven, al valt de rekening soms toch iets prijziger uit, en om te selecteren uit de echt authentieke hotel-restaurants: goedkope hotelketens langs de snelweg blijven dus buiten beschouwing. Per regio worden ongeveer 1000 adressen gepresenteerd met korte karakteristieken, administratieve gegevens en een kleurenfoto (opvallend vaak trouwens niet de foto van een wervende, herkenbare voorgevel maar van een fraai opgemaakt maar nietszeggend tweepersoonsbed). Uitstekende kaartjes en een alfabetisch register (zeer kleine druk) vergemakkelijken de orientatie.

Binnenkort nog meer autokaarten en reisgidsen!
Wat is niet leuker dan met uw klassieke auto een leuk reisje te maken. Plan uw vakantie of (weekend)tripje met behulp van onze handige kaarten en reisgidsen. Bovenstaand assortiment is nog niet compleet. Heeft u nog niet gevonden wat u zocht. Kijk op Bol.com voor de rest van het assortiment. Binnenkort ook op deze site!Stalling31
Vavato
Oldtimertaxeren
Verzekeringsgemak
Catawiki veilingen