Oldtimer Nederland | Startpagina
Bumperworld

Oldtimer Nederland: klassiekers, oldtimers en classic cars

oldtimer verzekering

oldtimer verzekering geplaatst door mark op datum 12/08/2006

Hey ik ben student (21 jaar) en zou graag een oldtimer willen hebben (waarschijnlijk een volvo amazon).

Auto zal mijn enige auto zijn maar zal niet voor dagelijks gebruik ingezet worden, dit alles kan ik makkelijk op de fiets doen. Gebruik zal dus alleen toeren zijn en zomers waarschijnlijk een vakantie waarmee kilometers onder de 7.500 moeten kunnen blijven.

Waar ik het voor dit doel een verzekering afsluiten. (het liefst wel met bonus/malus regeling dat ik al wel jaren op kan bouwen voor later). Bij veel verzekeraars moet je een eerste auto hebben en die heb ik dus niet. kan iemand mij helpen.

Alvast bedankt,

Mark


Reactie geplaatst door geplaatst door Esther Renkens op datum 17/08/2006

Hoi Mark, ik ben ook op zoek naar een verzekeraar die verzekert zonder een 1e auto. Het enige wat ik tot nu gevonden heb is een verzekering bij Klassieker Diks. Een berekening voor mij kwam uit op 237,81. Ik ben wel wat ouder, misscien maakt dat iets uit.
www.klassieker.diks.nl


Reactie geplaatst door geplaatst door Dawn op datum 27/01/2007

Hallo,

Ook is ben op zoek naar een oldtimer verzekering en ook ik heb geen eerste auto. In mijn zoektocht ben ook ik alleen Klassieker Diks tegengekomen. Heeft iemand ervaring met deze verzekeraar? En zijn er inmiddels ook andere verzekeraars, waarbij een eerste auto niet noodzakelijk is?

Groet,

Dawn

Populaire oldtimer en klassieker merken