Oldtimer Nederland | Startpagina
Autoschade Restaurateur Oldtimers Dik van Soest

Oldtimer Nederland: klassiekers, oldtimers en classic cars

Jaguar E-type uit Amerika(?)

Jaguar E-type uit Amerika(?) geplaatst door william thomas degens op datum 31/07/2006

Ik sta op het punt een 38 jarige E-type te kopen met het verhaal dat hij uit Amerika komt. DUS GEEN historie. Hij is totaal opnieuw gespoten en heeft nieuwe leren bekleding. De korte proefrit maakte een goede indruk behalve de remmen.
Mijn vraag aan de kenners is of een e-type van die leeftijd uit "Amerika" zonder geschiedenis die te checken is niet een te riskante aankoop zou zijn.
Wat zijn de zwakke punten bij die wagen altjd geweest? Waar adviseert u mij op te letten bij de aankoop van 45000 euro?!
Alvast bedankt voor de adviezen.
William Degens


Reactie geplaatst door geplaatst door bernard op datum 22/08/2006

Hallo William,

Waarom kijk je niet eens op www.mobile.de ? Daar staan voor het bedrag wat jij wilt besteden zat E types. En als het een europese auto is, bespaar je ook nog eens de 6% invoerrechten die je ook nog eens moet betalen op ingevoerde amerikaanse E types.
Groetjes,
Bernard


Reactie geplaatst door geplaatst door william thomas degens op datum 22/08/2006

Hallo Bernard, (vanuit de hemel?)
Dank voor je reactie. Niet eerder aan gedacht. Heb echter de 17de van deze maand een TVR V8S gekocht in concourstaat van een zichzelf n "zeikerd" van een liefhebber noemend, lid van de TVR club Nederland. Wel een hele dikke 30.000 euro voor betaald maar geen spijt van. Verkeerd ook motorisch is nieuwstaat met 25000km echt gereden.
Geluid van de wilde beesten uit de dierentuin wanneer ze kwaad zijn!
Groetjes,
William

Populaire oldtimer en klassieker merken