Oldtimer Nederland | Startpagina
AR Parts

Oldtimer Nederland: klassiekers, oldtimers en classic cars

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht geplaatst door C. Hummel op datum 15/05/2014

Vrijwilligers met oldtimer & youngtimer gezocht voor Harteheemrit 2014

Zondag 14 september
Start 13.00 uur

Op zondag 14 september 2014 organiseert de Hartekamp Groep samen met enkele enthousiaste autobezitters voor de 13e keer de Harteheemrit in Heemskerk. Het wordt weer een mooie tocht door de omgeving van Heemskerk waar cliënten volop van genieten. Zij zien nu al uit naar deze fantastische rit!

Wij hebben heel veel auto’s nodig om alle bewoners die graag mee willen ook een plekje te kunnen geven. Wij roepen u dan ook van harte op om met uw klassieker of youngtimer, open of dicht, aan deze unieke Harteheemrit in Heemskerk, deel te nemen. Gezien de reacties in de voorgaande jaren genieten ook de chauffeurs volop van deze dag.

De rit start om ongeveer 13.00 uur en zal rond 15.00 uur zijn afgelopen. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie in cultureel centrum De Cirkel. We sluiten de Harteheemrit af met een lichte lunch, die u wordt aangeboden door de cliënten van Harteheem. Na afloop krijgt u een leuke attentie mee.

Doe mee en laat ook de cliënten van Harteheem eens van uw klassieke of youngtimer auto genieten. Geef u op vóór 1 juli 2014!

U kunt zich opgeven via e-mail: i.starreveld@hartekampgroep.nl of tel : 06-113 408 88.
Vermeld bij het aanmelden de volgende gegevens:

- Naam
- Adres
- Telefoonnummer/ mobiele nummer
- Mailadres
- Merk en type auto
- Aantal vrije zitplaatsen (en verdere bijzonderheden)
- Deelname lunch: ja/nee

Populaire oldtimer en klassieker merken