Oldtimer Nederland | Startpagina
VerzekeringsGemak

Oldtimer Nederland: klassiekers, oldtimers en classic cars

Help & contact

• Ik probeer in te loggen, maar mijn gegevens zijn niet bekend?
- Heb je de advertentie(s) voor 23 mei 2018 geplaatst? Dan is het nodig om eenmalig een nieuw account aan te maken. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee je eerder advertentie(s) hebt geplaatst.
- Heb je een account aangemaakt na 23 mei 2018? Dan kun je hier een nieuw wachtwoord instellen. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee je eerder het account hebt aangemaakt.
- Als het alsnog niet lukt, kunt u ons een e-mail sturen via info@oldtimernederland.nl. Vermeld hierbij om welke advertentie(s) het gaat.

• Ik heb een advertentiecode, hoe kan ik inloggen?
- Op 23 mei 2018 zijn wij overgegaan op een nieuwe omgeving en zijn de oude advertentiecodes niet meer geldig. U dient eenmalig een nieuw account aan te maken. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee je eerder advertentie(s) hebt geplaatst.

• Hoe verwijder ik mijn advertentie van de site?
- U dient eerst in te loggen, vervolgens kunt kiezen voor "Advertenties" en dan "Verwijderen". Na bevestiging wordt de advertentie met eventuele foto's verwijderd van de website.

• Hoe plaats ik mijn advertentie weer bovenaan de lijst?
- Als u uw advertentie weer bovenaan de lijst met alle advertentie's wilt plaatsen dient u eerst in te loggen. Vervolgens kunt kiezen voor "Advertenties" en dan "Verleng". Uw advertentie wordt dan gratis weer bovenaan de lijst geplaatst.

• Hoe kan ik de gegevens van mijn bedrijf in de bedrijvengids wijzigen?
- Hiervoor kunt u ons een email sturen via info@oldtimernederland.nl

• Ik heb problemen om een foto bij mijn advertentie te plaatsen.
- U kunt maximaal 5 foto's bij uw advertentie plaatsen, deze mogen niet groter zijn dan 5 Mb en ze moeten van het formaat .jpg, .jpeg, .gif of .png zijn. U kunt bijv. het programma "Paint" (zit standaard bij Windows) of "Voorvertoning" (zit standaard bij Mac OS) gebruiken om uw foto's te verkleinen.
- Als het met bovenstaande tips alsnog niet lukt, kunt u ons een e-mail sturen via info@oldtimernederland.nl. Vermeld hierbij welke stappen u heeft gevolgd en wanneer u welke foutmelding kreeg.

• Hoe kan ik een evenement in de agenda plaatsen?
- Stuur hiervoor een e-mail naar info@oldtimernederland.nl. Vermeld hierbij de datum/data, de locatie, een omschrijving en de website van het evenement.

• Ik heb een andere vraag of suggestie.
- Hiervoor kunt u ons een email sturen via info@oldtimernederland.nl

Oldtimernederland
KvK-nr: 27269180

Populaire oldtimer en klassieker merken