Oldtimer Nederland | Startpagina
Gritstraalbedrijf J. Wiedijk

Oldtimer Nederland: klassiekers, oldtimers en classic cars

Veilingen en Bemiddelingen


Kentekencheckonline.nl
Kelderstraat 17
6171 GA Stein
 kentekencheckonline.nl
 Stuur een e-mail
kentekencheckonline.nl
Bij kentekencheckonline.nl kunt u RDW kenteken gegevens controleren. Gratis kentekenrapport met technische voertuig details van alle voertuigen die in Nederland bij het RDW geregistreerd staan. Tevens waarde check en wegenbelasting opzoeken via de RDW kenteken tool op de website. Vraag altijd een rapport op voordat u een auto koopt zodat u de geschiedenis en onderhoudshistorie kunt inzien.

Kentekencheck.info
Ambyerweg 7
6231 BH Meerssen
 kentekencheck.info
 Stuur een e-mail
kentekencheck.info
RDW kenteken data en rapport opvragen bij kentekencheck.info. Het uitgebreide rapport toont alle RDW voertuig gegevens en historie van de auto of motorfiets. De APK punten en APK keuring vervaldatum check is gratis evenals de WOK Check, diefstal controle, eventuele terugroepacties en wegenbelasting controle. Exacte dagwaarde, vorige eigenaren, kilometerstand en schadeverleden zijn opvraagbaar na vergoeding. Tevens biedt de site een uitgebreid rapport met aankoopadvies voor motorvoertuigen.

Wijkopenautos.nl
Valschermkade 16
1059 CD Amsterdam
 + 31 (0)20 7470401
 wijkopenautos.nl
 Stuur een e-mail
wijkopenautos.nl
Bij Wijkopenautos.nl kunt u ook uw oldtimer veilig en vertrouwd verkopen voor een goede prijs. Binnen 24 uur kunt u altijd terecht in één van de 25 vestigingen voor een gratis en professionele taxatie van uw oldtimer.

kentekencheck.nu
Met de Kenteken Check krijg je inzicht in de: eigenarenhistorie, waarde voertuig, kilometerstand/tellerstand, APK Datum, schadeverleden, wegenbelasting en tientallen andere punten!

Zoek op specialisatie

Populaire oldtimer en klassieker merken