Oldtimer Nederland | Startpagina
Bumperworld

Oldtimer Nederland: klassiekers, oldtimers en classic cars

Dealers


Catawiki
Overcingellaan 5
9401 LA Assen
 veiling.catawiki.nl
 Stuur een e-mail
veiling.catawiki.nl
Elke maand organiseert Catawiki 2 grote online Oldtimer / Automobilia veilingen. U kunt meebieden op vele klassiekers. Bekijk het gevarieerde aanbod op de website.

Sun Classic Cars
Kleiweg 1
5145 NA Waalwijk
 +31 (0)6 38741756
 sunclassiccars.nl
 Stuur een e-mail
 Bekijk 33 advertenties
sunclassiccars.nl
Sun Classic Cars is een klassieke auto dealer met reeds jarenlange ervaring in de oldtimer branche. Bent u op zoek naar een oldtimer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sun Classic Cars heeft een breed assortiment aan klassiekers, denk bijvoorbeeld aan merken als MG, Porsche, Volkswagen, Jaguar, Triumph en Mercedes-Benz. Of u nu op zoek bent naar een rijklaar model, restauratieproject of barnfind, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste keuze.

ER Classics
Kleiweg 1
5145 NA Waalwijk
 +31 (0)416 751393
 erclassics.nl
 Stuur een e-mail
 Bekijk 216 advertenties
erclassics.nl
E&R Classic Cars is een van de grootste oldtimerhandelaren van Europa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en klassieke sportauto’s. Wij in- en verkopen een breed assortiment aan oldtimers en klassieke auto’s met de nadruk op de merken MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar, Porsche en de klassieke Ford Mustang. Maar u komt bij ons ook regelmatig unieke modellen tegen van andere historische merken als Mercedes-Benz, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Buick, Alfa, Fiat, Volvo en Volkswagen. Kom eens kijken in onze showroom in Waalwijk!

KT en C Trading
Roggeakker 23c
7761 RE Schoonebeek
 +31 (0)6 24955324
 classiccarsbikesandmore.com
 Stuur een e-mail
classiccarsbikesandmore.com
KT&C Trading heeft zich toegelegd op het bemiddelen van Klassieke Auto's, Motoren en klassieke items zoals benzinepompen, Memorabilia enz.

Zoek op specialisatie

Populaire oldtimer en klassieker merken